Valg af sofabord i træ

Valg af sofabord i træ

Er du på udkig efter et nyt sofabord, men har svært ved at vælge? Så læs vores guide til valg af sofabord i træ. Her kan du læse om forskellene på de forskellige træsorter, samt om valg af størrelse og form på sofabordet.

Læs mere
Valg af læringstårn i træ

Hvilket læringstårn skal du vælge?

Er du på udkig efter et læringstårn til dig og dit barn, men har svært ved at vælge? Så skal du læse denne guide, hvor vi sammenligner vores forskellige læringstårne i træ. Læs om alle fordelene og hør hvad de forskellige modeller kan.

Læs mere
Oliering af af produkter og møbler i træ

Oliering af produkter og møbler i træ

Læs vores guide til oliering af dine træprodukter og træmøbler. Med guiden kan du nemt og hurtigt oliebehandle dine produkter. En olieringen får træproduktet til at se ud som nyt og forlænger levetiden på det.

Læs mere
Rengøring og vedligeholdelse af produkter i træ

Rengøring og vedligeholdelse af produkter i træ

Få inspiration til vedligeholdelse af dine træprodukter. Vi giver gode tips og råd til rengøring af dine produkter i træ samt hvordan, at du forlænger levetiden på dem. Med vores guide kan dine træprodukter leve for altid.

Læs mere
Indretning af entre

Indret en indbydende og praktisk entré

Få inspiration til indretning af dine entré. Vi har listet nogle af vores yndlings entrémøbler i træ, som både er praktiske og smukke. Læs blandt andet om skobænke, stumtjenere og praktiske hattehylder.

Læs mere
Indret et hyggeligt hjemmekontor

Indret det perfekte hjemmekontor

Et godt og sundt hjemmekontor er vigtigt for dig. Vi kommer her med tips og tricks til at indrette det perfekte hjemmekontor, som vil gøre din arbejdsdag bedre og sundere. Vi kommer også med råd om bevægelse i løbet af en lang arbejdsdag i hjemmet.

Læs mere
Opbevaring af sko

Gode ideer til skoopbevaring

Få gode ideer til smarte og praktiske løsninger til opbevaring af sko. Læs om de flotte skoskabe, skostativer og skobænke som giver plads til opbevaring af alle dine sko. Slut med sko der flyder i entréen, og sko der fylder i soveværelset.

Læs mere
Træ - Historien og opbygning af træet

Træ - Historien og opbygning af træet

Læs om træets historie og opbygningen af træets indre og ydre. Vi har stor erfaring med træ, da vi har arbejdet med og forhandlet træprodukter i mange år. Det var derfor oplagt for os at lave dette blogindlæg. Du kan blandt andet læse om fordele ved forskellige træsorter, læse hvor højt verdens største træ er, og hvor mange træsorter der findes i verden.

Læs mere
Julegaveidéer 2019 - Læs blog her

Julegaveidéer 2019

Få inspiration til julegaven til ham eller hende der ønsker sig lidt nyt til boligen. Vi har samlet 5 julegaveidéer i forskellige prisklasser. Der er helt sikkert noget, du kan skrive på ønskelisten.

Læs mere
Valg af cykelophæng i træ - Læs blogindlæg her

Valg af cykelophæng i træ

Gode tips og råd til valg af cykelophæng i træ. Vi har listet vores top 5 over de cykelophæng, vi bedst kan lide, og hvilke fordele de har. Se også hvordan du finder det cykelophæng, der passer bedst til dig og din cykel.

Læs mere
Vælg dine næste møbler i træ - Læs blogindlæg her

Derfor skal dine næste møbler være i træ

Læs her hvorfor at vi synes, at dine næste møbler bør være i træ. Vi deler vores erfaringer omkring holdbarhed, vedligeholdelse m.m. af produkter udført i træ. Så står du overfor at skulle udskifte dine gamle møbler, er dette blogindlæg oplagt til dig.

Læs mere