Gratis besøgstæller Nyheder og inspiration til din bolig fra Wood To You - Læs blog her
Opbevaring af sko

Gode ideer til skoopbevaring

Få gode ideer til smarte og praktiske løsninger til opbevaring af sko. Læs om de flotte skoskabe, skostativer og skobænke som giver plads til opbevaring af alle dine sko. Slut med sko der flyder i entréen, og sko der fylder i soveværelset.

Læs mere
Træ - Historien og opbygning af træet

Træ - Historien og opbygning af træet

Læs om træets historie og opbygningen af træets indre og ydre. Vi har stor erfaring med træ, da vi har arbejdet med og forhandlet træprodukter i mange år. Det var derfor oplagt for os at lave dette blogindlæg. Du kan blandt andet læse om fordele ved forskellige træsorter, læse hvor højt verdens største træ er, og hvor mange træsorter der findes i verden.

Læs mere
Valg af cykelophæng i træ - Læs blogindlæg her

Valg af cykelophæng i træ

Gode tips og råd til valg af cykelophæng i træ. Vi har listet vores top 5 over de cykelophæng, vi bedst kan lide, og hvilke fordele de har. Se også hvordan du finder det cykelophæng, der passer bedst til dig og din cykel.

Læs mere
Vælg dine næste møbler i træ - Læs blogindlæg her

Derfor skal dine næste møbler være i træ

Læs her hvorfor at vi synes, at dine næste møbler bør være i træ. Vi deler vores erfaringer omkring holdbarhed, vedligeholdelse m.m. af produkter udført i træ. Så står du overfor at skulle udskifte dine gamle møbler, er dette blogindlæg oplagt til dig.

Læs mere