Havemøbler

Vi har et stort udvalg af havemøbler i træ. Ovenfor har du mulighed for at se vores forskellige kategorier med havemøbler i træ. Vi har både havestole, haveborde, loungemøbler, havebænke, solvogne, liggestole og mange andre typer af møbler til haven og terrassen. Fælles for alle vores produkter er, at de er udført i kvalitetsmaterialer. Vores havemøbler kan fås i mange forskellige træsorter, materialer og farver – der er helt sikker noget til din smag. Vi har også flere samlede sæt med havemøbler i træ, så du f.eks. kan få et sæt med bord og stole eller et med sofa og andre loungemøbler. Vi har også møbler til altanen og balkonen, hvor du måske ikke har plads til kæmpe loungemøbler.

Havemøbler i kvalitetsmaterialer holder længere

Der findes et kæmpe udvalg af havemøbler fra mange forskellige producenter, der alle er i forskellige prislag. Vi forstår, at det kan være svært som forbruger at finde rundt i den jungle, for hvad gør det ene dyrere end det andet? Vores havemøbler er helt sikkert ikke de billigste, du kan finde, men til gengæld får du en rigtig god kvalitet, der kan holde i mange år frem. For hvad er det værd at købe et billigt havemøbel, hvis det kun holder en sommer? Et kvalitetshavemøbel vil tjene sig ind på den lange bane, så det vil vi altid anbefale.

Alle vores havemøbler er udført i kvalitetsmaterialer, så du ikke skal være urolig for, om de kun holder et par sæsoner. Vores havemøbler kan godt klare at stå ude, men vi anbefaler selvfølgelig at opbevare dem tørt om vinteren. Udover at dette forlænger levetiden, så slipper du også for at skulle fjerne en masse skidt, som de har samlet i løbet af vinteren.

Hvilke træsorter kan havemøbler fås i?

Du kan få havemøbler i et hav af forskellige træsorter, men hvilke fordele har de? Vi har her samlet et par fordele ved nogle af de træsorter, som vores havemøbler kan fås i.

Teaktræ

Teaktræ er et utrolig stærkt materiale og en af de hårdeste træsorter, der findes. Det er derfor godt beskyttet i alt slags vejr, og er ikke bange for et lille regnskyl.

Teaktræ bliver blandt andet også anvendt til fremstilling af både og harpuner til undervandsjagt, hvilket viser den styrke, det har.

Akacietræ

Akacietræ minder meget om teaktræ, da det også er en meget hård træsort, som er meget modstandsdygtig overfor vand og møg. Akacietræ kræver minimal vedligeholdelse og har en lang holdbarhed.

Fyrretræ

Fyrretræ er en lidt billigere træsort end mange andre, men er stadig yderst robust, som gør den oplagt til havemøbler. Udover til fremstilling af havemøbler benyttes det f.eks. også til døre, vinduer m.m.

Egetræ

Egetræ er en meget populær træsort til indendørsbrug grundet den flotte og holdbare struktur. Det er ikke ligeså udbredt til havemøbler, men er med den rigtige overfladebehandling yderst stærkt og kan godt tåle et regnskyl. Det gode ved at vælge havemøbler i egetræ er, at de formentlig passer godt med dine møbler i stuen – i hvert fald hvis du er ligeså stor fan af egetræ, som det meste af Danmark er.

Birketræ

Birketræ er langt fra en udbredt træsort til havemøbler, men er måske en af de flotteste – vi er i hvert fald selv vild med dens lyse smukke farve. Birketræ er ret elastik, som gør det nemt at arbejde med, men er samtidig meget stærkt.

Dette var kun et udpluk af vores forskellige træsorter. Vi har mange flere slags, så der er lidt til enhver smag. Vores havemøbler er kun udført i træsorter, som egner sig til udendørsbrug, eller som er behandlet til at kunne klare det.