Børn

Børn er vores et og alt, de betyder mere end noget andet. Derfor har vi hos Wood To You stor fokus på at udvælge sikre og holdbare produkter til børn. For vi ønsker, at både børnene, og i som forældre føler jer trygge. Vores træprodukter til børn er derfor udført i kvalitetsmaterialer, for at sikre, at de ikke går i stykker og kan holde til at blive anvendt i det daglige. Nogle af de funktioner som vores specielle træprodukter til børn har er afrundede hjørner, certificerede materialer og behandlinger samt sjove funktioner, som børn vil elske.

Vi har et stort udvalg af træprodukter til børn, og du kan her læse mere om nogle af de kategorier af varer, som vi har til børn.

Børnemøbler i træ

Se vores mange forskellige børnemøbler i træ. Vi har både borde, stole, skamler og andre typer børnemøbler. Vores børnemøbler er både smukke, praktiske og sjove. Flere af vores børnemøbler kan også benyttes som et stykke legetøj for børnene, så de også vil synes godt om dem. Udover at børnemøblerne er sjove for børnene, så er de også super flotte at have stående i stuen, så man ikke ønsker at gemme dem væk i et skab, hver gang der kommer gæster.

Læringstårne i træ

Et læringstårn er et lille ”tårn”, som børn har mulighed for at stå på. Det gør, at de kommer op i en højde, så de f.eks. kan nå køkkenbordet. Et læringstårn er super sikkert, så barnet trygt kan stå på det og være med til at forme boller, lægge glasur på kagen m.v. Vores læringstårne kan fås i flere flotte træsorter og farver, så der er et for enhver smag og indretning.

Babysenge i træ

Børn og babyer har også brug for en god og tryg nattesøvn. Vores babysenge er udført i kvalitetstræ, og du har mulighed for at tilkøbe en af vores madrasser specielt udviklet til de små. Vores børnesenge er sikre, så barnet ikke kan falde eller kravle ud. Det gør, at du trygt kan sove som forældre. Vores babysenge i træ kan fås i flere designs, størrelser, farver og træsorter. Vi har også babysenge med f.eks. hjul, aftagelige tremmer m.m.

Pusleborde i træ

Et puslebord er et must-have, til når de små skal skiftes. Det er ikke et møbel, som man lige umiddelbart finder spændende. Det vil vi gerne lave om på her hos Wood To You, så derfor har vi udelukkende smukke og smarte pusleborde i træ, som du har lyst til at have stående fremme. Det kan altså fint stå på børneværelset, badeværelset eller i stuen. Udover at puslebordene er smukke, så er de også praktiske. De kan f.eks. fås med opbevaringsskuffer, aftagelig puslepude m.m. Puslebordene kan fås i flere størrelser, farver og træsorter.

Legetøj i træ

Vi elsker alle at lege, så vi har et bredt udvalg af legetøj i træ til både store og små. Vores legetøj er sjovt at lege med, men det er også super smukt og holdbart, da det er udført i kvalitetstræ. Det kan altså fint ligge fremme på gulvet i børneværelset eller på spisebordet i stuen. Når legetøjet ikke er i brug, pynter det også fint på en hylde eller i vindueskarmen. Vi har f.eks. flotte figurer, som både fungerer som legetøj og pynt.