Gratis besøgstæller Entré – Wood To You

Entré

Vi har et stort udvalg af praktiske og flotte entremøbler i træ. Det gælder både stumtjenere, bænke, skoreoler og andre typer af møbel til din entre.

Møbler i træ til din entre

Din entre er måske ikke det rum, som du opholder dig allermest i, men det er stadig et meget vigtigt rum. Det er her, at du byder dine gæster velkommen, her at du snører skoene og tager dit overtøj på. Ting der gøres flere gange dagligt - også er det rart med lidt lækre møbler, som kan gøre hverdagen nemmere. Det gælder f.eks. en entrebænk, hvor du behageligt kan sidde og tage sko på eller en stumtjener, hvor du nemt kan hænge frakken. Et entremøbel i træ er både smukt og praktisk at have stående i entreen. Vores forskellige entremøbler er designet til at være funktionelle, så de kan benyttes i hverdagen, men samtidig være flotte at have stående, så du og dine gæster vil blive budt godt velkommen. Vores entremøbler kan fås i mange forskellige træarter og farver, alt efter hvad der passer til din indretning og smag. Vores entremøbler i træ er derudover udført i høj kvalitet, så du kan få glæde af dem i mange år frem.

Hvilket entremøbel i træ skal jeg vælge?

Det kan virke uoverskueligt at skulle kigge på nye entremøbler. Måske er du lige flyttet i et nyt hus og skal indrette hele din nye entre, eller også trænger du bare til lidt forandring i dit nuværende hjem. Uanset hvad, er det godt at overveje, hvilken type entremøbel som du ønsker og har behov for. Skal det være et, hvor du kan sidde ned og tage sko på, et hvor du kan hænge alt dit overtøj, eller et hvor du kan opbevare alle dine sko? Der er mange valgmuligheder, så vi har her samlet fordelene ved nogle af vores entremøbler.

Stumtjenere i træ

En stumtjener i træ er det perfekte entremøbel, hvis du er på udkig efter et smart opbevaringsmøbel til jakker og overtøj. Fordelen ved en stumtjener fremfor f.eks. en knagerække er, at en stumtjener ikke skal monteres på væggen. Den er fritstående, så du har mulighed for at flytte rundt på den. Praktisk hvis du ofte ønsker at ændre lidt i din indretning. Derudover slipper du for at skulle til at bore huller m.m. i væggen. Vores stumtjenere kan fås i flere forskellige størrelser, farver og træarter.

Skoskabe og skoreoler i træ

Der er ofte mange sko i ens entre. Det gælder både hverdagsskoene, løbeskoene, festskoene m.v. Ofte flyder skoene rundt i entreen eller er kastet ind i et skab inde i soveværelset, hvor man fuldstændig har glemt, at de er blevet lagt. Med et skoskab eller en skoreol i entreen kan du elegant opbevare alle dine sko. Her har du det fulde overblik over dine sko, og du kan altid hurtigt finde dem frem. Vores skoopbevarings møbler kan fås i flere størrelser, alt efter hvor mange sko du ønsker at opbevare. Derudover kan de fås i flere forskellige træsorter og farver.

Entrebænke i træ

Det er skønt med en bænk i entreen. Her kan man nemt tage sine sko af og på eller vente på at resten af familien gør sig klar til at gå ud ad døren. Vi har mange forskellige typer af entrebænke, alt efter om du bare ønsker en helt traditionel bænk eller en med gode opbevaringsmuligheder. Vi har f.eks. både entrebænke med knagerække og med rum og hylder til sko. Praktisk hvis du ikke har så meget plads og ønsker at kombinere flere møbler i et. 

Vi håber, at du er blevet lidt inspireret til valg af dine nye entremøbler. Skulle du have nogle spørgsmål, eller har du specielle ønsker, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på +45 42 92 92 32 eller [email protected]