Gratis besøgstæller Stue indretning - Stuemøbler i træ - Gratis fragt på træprodukter – Wood To You

Stue

Vi har et stort udvalg af træprodukter, som passer til din indretning i stuen. Stuen er et sted, som man opholder sig meget i, både alene, med familie og gæster. Det er husets samlingspunkt, og derfor skal det også være et rart og pænt sted at være. Alle vores trævarer til stuen har unikke designs, er praktiske og er i høj kvalitet. Vi har mange forskellige produkter til din indretning i stuen. Det gælder blandt andet sofabordespisebordereolervaserhylder, knager og andet tilbehør til stuen. Vi går efter at have et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag. Det gælder indretningen til parret, familien eller ham eller hende som bor alene. Vi tilbyder gratis fragt på alle trævarer til din stue.

Vælg de rigtige stuemøbler til dit hjem og stil

Når du skal ud at finde nye stuemøbler, er der en del ting, som du skal overveje. Først og fremmest kommer det an på størrelsen af møblet, for hvor stor er din stue? Størrelsen kan variere meget, alt efter om du bor i lejlighed, hus, rækkehus eller en anden type bolig. I en lille og kompakt lejlighed er der måske ikke plads til et stort og rundt sofabord, her vil et lille aflangt bord måske være mere passende. I et stort hus med en rummelig stue vil en lille reol måske forsvinde helt. Her vil et stort reolsystem måske være mere passende. Valg af størrelse på møblet kommer også an på de andre møbler i huset. Har du f.eks. en lille sofa, vil et kæmpe sofabord måske ikke være passende. Formen på din stue har også betydning, har du en skråvæg, skal du passe på med at vælge en alt for høj reol. Hvis du har en væg, der ikke er særligt lang, skal du også passe på med alt for lange hylder.

Men det handler ikke mindst om, hvad du føler for, og hvad du synes passer ind i din stil og bolig. Måske har du fundet et sofabordet, som har den helt perfekte størrelse til din stue, men hvis sofabordet er rundt, og du synes bedst om et aflangt, så vil vi altid anbefale at gå med et aflangt. Vi går meget op i design, så for os er det praktiske ligeså vigtigt, som at produktet har et unikt og flot design. Inden bestilling af et nyt møbel vil det også være en god ide at gå en lille tur i stuen. For dit nye stuemøbel skal selvfølgelig passe sammen med resten af din indretning. Der er du heldig, at du kigger på vores flotte træprodukter. Det gode ved et træprodukt er, at det passer sammen med det meste. Det er lige meget, om trævaren er placeret på væggen, på gulvet, på betongulvet, på et gulvtæppe eller et helt andet sted - det passer altid ind. 

Hvordan skaber du en lækker dagligstue?

Det spørgsmål vil der være mere end 1000 meninger omkring, for alle er forskellige. Vi synes også, at det er kedeligt, hvis alle dagligstuer ligner hinanden, for så er der intet unikt. Hos Wood To You forsøger vi hele tiden at have de nyeste designs og gerne fra mindre brands, som du måske ikke har hørt om før. På den måde kan du få noget ind i stuen, som din nabo sikkert ikke har. Vi er vilde med det unikke, så vi tager ofte på messe for at finde det nyeste nye. Vi forsøger at hjælpe dig ved at have de nyeste trends på vores hjemmeside. Men samtidig forsøger vi også at have et så bredt udvalg som mulig, så dig der måske bedst kunne lide sidste års trend, stadig har mulighed for at bestille de møbler. Der er ofte også gode tilbud at hente på træmøbler, som ikke er en del af det nyeste nye. Vi har samlet alt vores boligtilbehør, som er ekstra nedsat, i vores tilbudskategori

Kan man have et spiseområde i stuen, når man ikke har en separat spisestue?

I mange boliger har man ofte en spisestue eller to separate stuer, så den ene kan bruges som spisestue. Nogle har også et stort køkkenalrum med plads til et spiseområde. Men hvad gør du, hvis du f.eks. bor i en lille lejlighed og ikke har flere stuer eller et køkkenalrum? Bare rolig, du kan sagens skabe et fint og flot spiseareal i din stue/dagligstue. Men det kan gøre indretningen lidt sværere, for nu skal du have det hele til at spille sammen. Med flere rum i boligen kan man nemt adskille indretningen i to rum fra hinanden, men når det hele er samlet i et rum, skal det spille sammen. Du vil nok gerne have, at dit spisebord matcher med dit sofabord, samtidig med at sofaen matcher dine spisebordsstole. Vi har valgt at specificere os i træmøbler, for det gode ved træ er, at det passer sammen med det meste. Vi har mange forskellige sofaborde, som du nemt kan matche med nogle af vores spiseborde. Vi anbefaler at vælge samme træsort til alle møbler, da det vil holde den røde tråd i rummet. Vi har f.eks. mange sofaborde og spiseborde i massiv egetræ, som er super flotte. Hvis du vælger to borde af massiv egetræ, er din indretning næsten i hus. Her vil de fleste sofaer og spisebordstole passe godt til. Når det er valgt, mangler du kun lidt reoler og hylder til væggen. Her har vi også et stort udvalg af trævarer og mange i egetræ, som vil matche de andre produkter. Nu er din stue færdig, og du har forenet spisestuen og dagligstuen på smukkeste vis.

Brug for rådgivning til valg af de rigtige møbler eller boligtilbehør til stuen?

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål omkring bestemte varer eller har brug for vejledning omkring indretning i dit hjem. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse eller form dit nye stuemøbel skal have, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi har flere års erfaring med boligindretning og ved, hvad der passer bedst til din stue. Vi kender dog ikke alles smag, så hvis det er to designs, valget står i mellem, så vil vi lade dig selv vælge. Vi forhandler kun designs, som vi selv er vilde med, så vi vil have ligeså svært ved at vælge som dig. En ting man dog altid kan gøre, er at udelukke alle de træmøbler, som ikke har de rigtige størrelser eller forme, så er man i hvert fald et skridt nærmere på at vælge det rigtige møbel.

Vi sidder altid klar til at rådgive og hjælpe dig. Så hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ringe til os på +45 25215535. Hvis vi er online, er du også velkommen til at chatte med os via boksen nede i højre hjørne.