Opbevaring til kontoret

Er du ved at indrette kontoret eller hjemmearbejdspladsen, så er du helt sikkert på udkig efter forskellige opbevaringsløsninger. Vi har blandt andet skænke, reoler, kommoder og hylder til kontoret.

Opbevaringsløsninger til kontor

Vi har forskellige opbevaringsløsninger til kontoret, alt efter hvad du har behov for at opbevare og hvor meget opbevaringsplads, som du har behøver. Vi har herunder beskrevet fordelene ved de forskellige opbevaringsløsninger.

Reoler til kontor

Har du en del mapper og bøger, som du har stående på kontoret, så vil vi anbefale en af vores åbne reoler i træ. Her kan du nemt se, alt det der er opbevaret på reolen, så du hurtigt kan finde den mappe eller det papir, som du er på udkig efter. Det kan være mapper med regnskaber, kvitteringer m.m. Alle vores reoler kan fås i forskellige størrelser, farver og træsorter, så der helt sikkert er en, der passer til lige netop dit kontor. Vi har blandt andet reoler i egetræ, asketræ og mahogni træ.

Kommoder til kontor

Er du på udkig efter en mere lukket opbevaringsløsning til kontoret, så skal du overveje en af vores kommoder i træ. En kommode giver god opbevaringsplads til alt det, som du ikke ønsker skal ligge synligt fremme. Det kan være ledninger, kuglepenne, papirer og andet kontortilbehør. Vores kommoder kommer enten med skuffer, låger eller smarte skydedøre. Alle 3 løsninger giver nem og hurtig adgang til kommoden. Kommoderne kan fås i mange forskellige størrelser, træsorter og farver, alt efter hvilket kontor, som den skal stå i. Vi har blandt andet hvide, sorte og multifarvede kommoder i træ. Vi har også kommoder, som blot har den naturlige træfarve.

Skænke i træ til kontor

En skænk er ofte en lidt mere elegant opbevaringsløsning end en kommode. En skænk egner sig derfor godt til hjemmearbejdspladsen, hvor du ønsker en flot opbevaringsløsning, som passer ind i din indretning. En skænk giver stadig god opbevaringsplads, så du kan opbevare alt det, som du har behov for på hjemmekontoret. Skænkene kan fås i forskellige designs og størrelser, så du nemt kan finde en, der passer til din hjemmearbejdsplads. Vores skænke kan fås i egetræ, valnøddetræ og mahogni træ. Alle skænkene er udført i høj kvalitet, så du kan have glæde af dem i mange år frem.

Hylder til væg på kontoret

På et kontor er der også vægge, som er en oplagt opbevaringsmulighed. Her kan du pænt montere en eller flere hylder. En hylde giver god opbevaringsplads, uden at den fylder meget i rummet. Du kan både bruge hylderne til at opbevare ting på, men kan også benyttes til at have lidt pynt stående på. Det kan være stearinlys, figurer, familiebilleder m.m. På en hylde kan du pænt have mapper, bøger, magasiner m.m. stående. Vores hylder kan fås i forskelliger længder og dybder. De kan også fås i flere forskellige træsorter, som blandt andet gælder egetræ, kejsertræ og mahogni træ.

Vi håber, at du har fundet de perfekte møbler til indretning af dit kontor eller hjemmearbejdsplads.