Spisestue

Spisestuen er det sted, vi opholder os allermest i løbet af en dag. Det er her, vi spiser, skriver indkøbslisten, spiller spil, børnene laver lektier m.m. Det er altså samlingspunktet for rigtig mange familier. Det er derfor vigtigt med nogle flotte og holdbare møbler i spisestuen, som kan holde til det daglige, og pynte når der er gæster på besøg. De skal derfor både være praktiske og elegante.

Hvilke møbler skal være i en spisestue?

En helt traditionel spisestue består af et spisebord og nogle spisebordsstole – og sådan er det også i langt de fleste hjem. Det er meget populært at have forskellige produkter stående på spisebordet og rundt i resten af spisestuen. Dette kan både være praktiske ting til opbevaring og forskellige pynteting. Vi har lidt af hvert, så du kan indrette din drømmespisestue.

Spisebord i træ til spisestuen

Et spisebord bliver brugt mange timer i døgnet, det er derfor vigtigt med et praktisk og holdbart spisebord. Alle vores spiseborde er udført i kvalitetsmaterialer, hvilket sikrer en lang holdbarhed. Vores spiseborde kan fås i mange forskellige størrelser, træsorter og farver – så der er lidt til ethvert hjem. Udover at være praktiske og holdbare er vores spiseborde også super elegante, så de passer ind i det moderne hjem.

Spisebordsstole til brug i spisestuen

Det er vigtigt med gode og behagelige spisebordsstole, da du sidder der mange timer dagligt. Vi har bløde spisebordsstole med ryglæn og mulighed for armlæn. Det sikrer en behagelig og afslappet siddestilling, så du har lyst til at sidde der i flere timer ad gangen. Vores spisebordsstole kan fås med flere forskellige siddehøjder, i forskellige træsorter og farver.

Andre produkter til spisestuen

Vi har også et stort udvalg af tilbehør til spisestuen. Det gælder både spisebrætter, serveringsfade, vinreoler, bakker m.m. Alt sammen noget der er brugbart og praktisk i spisestuen. Alt vores tilbehør er udført i kvalitetstræ. Du har mulighed for at se de mange forskellige træprodukter til spisestuen under hver kategori ovenfor. 

Spisestuen i det store hus

Det er skønt at have en separat spisestue i sit hjem. Et sted man har mulighed for at indrette som et rum kun til spisning. Her kan man have et stort spisebord stående, hvor der er plads både i daglige, og til når der kommer gæster på besøg. I en stor spisestue har du også mulighed for f.eks. at have en kommode eller skænk stående til tallerkener og glas. Hvis du har behov for et helt stort spisebord til stuen, så kan du også se vores mange forskellige spiseborde med udtræk.

Spisehjørnet i stuen

For os der ikke er så heldige at have en separat spisestue, er det vigtigt at indrette stuen på en praktisk måde, så der både er plads til et spiseområde og et sofaområde til afslapning. Vi har et stort udvalg af praktiske møbler til spisestuen, som ikke fylder meget, og som kan benyttes til flere formål. Prøv at være kreativ for du kan helt sikkert skabe en dejlig hyggekrog til spisning i stuen i lejligheden eller i huset uden spisestue.