Kontor

Vi har et stort udvalg af kontorprodukter og møbler i træ. Det gælder både skriveborde, opbevaringsmøbler og andet tilbehør til kontoret. Du kan under hver kategori ovenfor se de mange forskellige produkter.

Kontorprodukter i træ

Møbler og produkter i træ til kontoret? Kan man få det, og kan de overhovedet bruges? Mange tænker måske, at træ er flot, men ikke specielt praktisk til et kontor. Det er vi dog bestemt ikke enige i, for der findes utrolig mange flotte og praktiske træprodukter til kontoret. Produkterne fungerer præcis ligeså godt som mange andre materialer. Vi har set mange kontorer igennem tiden og møder næsten altid sorte kedelige kontormøbler. Vi synes, at der skal lidt mere liv ind i et kontor, som motiverer og inspirerer – det synes vi i hvert fald er fedt. Det gælder både flotte skriveborde, kommoder, skabe m.m. udført i træ.

Vores produkter i træ er utroligt holdbare, så du får en lang levetid. Det gælder både, hvis de bliver brugt på kontoret, der bliver anvendt dagligt og hjemmekontoret, der bliver brugt en gang i mellem.

Skriveborde til kontoret

Mangler du et nyt skrivebord til kontoret, så har vi et bredt udvalg i flot træ. Vores skriveborde kan fås i mange forskellige træsorter, størrelser og med eller uden opbevaringsplads. Vi har både lyse og mørke skriveborde, alt efter hvad der passer til dig og resten af kontoret. Du kan også vælge, om du ønsker et skrivebord med skuffer eller anden opbevaringsplads til papirer, mapper, kuglepenne m.m. Har du kun behov for at kunne stille din bærbar eller stationær computer på bordet, har vi også helt traditionelle skriveborde uden nogle skuffer eller lignende, der optager bordplads.

Opbevaring på kontoret

Mangler du en ny kommode eller reol til opbevaring på kontoret, så har vi mange forskellige udført i flot træ. Det er altid dejligt at kunne gemme mapper, dokumenter, bøger m.m. af vejen, så det ikke bare flyder på skrivebordet. Vi har mange forskellige opbevaringsmuligheder, som udover at give god opbevaringsplads, også er super smukke at have stående. En kommode behøver bestemt ikke at være klodset, men kan være flot og praktisk på samme tid. Vi har skænke, kommoder og reoler i mange forskellige størrelser, så der er opbevaringsmuligheder både til det lille og store kontor. Mangler du en hylde til opbevaring eller bare til at have lidt pyntegenstande stående, så har vi også mange forskellige i træ. Vores hylder kan fås i mange forskellige længder og træsorter. 

Tilbehør til dit kontor

Mangler du et par praktiske og elegante ting til skrivebordet eller et pænt ur til væggen? Så kan du også finde en masse forskelligt tilbehør til kontoret udført i kvalitetstræ. Det gælder både holdere til din smartphone, støtte til din bærbar, tapeholdere, holdere til kuglepenne, ophængningslister, bordlamper m.m. Vi har altså alt, hvad du skal bruge til at indrette et flot og funktionelt kontor som arbejdsplads eller hjemmekontor. For os er det vigtigt at skabe et smukt, praktisk og hyggeligt kontor – altså et sted hvor du har lyst til at opholde dig i mange timer ad gangen.

Har du spørgsmål til nogle af vores mange træprodukter til kontoret, er på udkig efter et specifikt produkt eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon +45 42 92 92 32 eller e-mail [email protected]. Vi sidder altid klar til at hjælpe og har stor viden omkring hele vores sortiment.