Køkken

Køkkenet er et rum, som vi opholder os mange timer i om dagen. Det er her, vi laver morgen-, middags- og aftensmad, samt bager boller, kage m.m. Det er derfor vigtigt at gøre det til et rart sted at være for hele familien, så man altid glæder sig til at skulle i køkkenet. Vi har her lavet en oversigt over alle vores træprodukter, som relaterer til køkkenet. Du kan her finde alt det tilbehør til køkkenet, som du går og drømmer om. Vores køkkentilbehør i træ er designet til at se godt ud og samtidigt gøre hverdagen nemmere.

Køkkenredskaber i træ

Vi har et stort udvalg af køkkenredskaber i træ, som alle gør hverdagen lidt nemmere. Vi har blandt anden en masse forskellige skærebrætter i kvalitetstræ, som kan benyttes til udskæring af brød, grøntsager, kød m.m. De er udført i høj kvalitet og er behandlet, så de er egnet til madvarer. Alle vores skærebrætter kommer i et flot design, så du sagtens kan have skærebrættet stående fremme, selvom det ikke er i brug. Se også vores mange salt- og peberkværne i træ, som gør det nemt at krydre maden med friskkværnet salt og peber.

Indretning af køkken

Udover at vi har en masse forskellige ting til at hjælpe dig i køkkenet, så har vi også træprodukter, som du kan bruge til at indrette dit køkken med. Har du lige fået installeret et nyt køkken, eller trænger det gamle bare til lidt nye ting, så skal du tage et kig på vores kategorier med produkter til indretning af dit køkken. Vi har f.eks. forskellige skuffeindsatser i træ til flot og nem opdeling af bestik og køkkenredskaber. Se også vores vinreoler i træ hvor du på smukkeste vis kan opbevare dine vin på væggen eller gulvet i køkkenet. Er du heldig at have et stort køkken, så kan du også tage et kig på vores barstole i træ. Barstole i køkkenet er en perfekt måde for familien at samles på, så dem der ikke er med i madlavningen også kan opholde sig i køkkenet. Vi har desuden forskellige opbevaringsglas med trælåg til opbevaring af nødder, havregryn, småkager m.m. Opbevaringsglassene gør det nemt at indrette dine køkkenskabe, så du kan holde overblik over alle dine madvarer.

Flot anretning af mad

Når morgen-, middags-, og aftensmaden er tilberedt, så er det rart at kunne anrette det på en flot måde. Vi har flere forskellige træprodukter, som kan hjælpe dig med dette. Vi har mange forskellige serveringsfade i træ, som kan bruges til anretning af alt fra brød til kød. Vi har også spisebrætter i træ, hvor du har mulighed for at anrette retter på en lidt mere unik måde end på en traditionel tallerken. Se også vores mange flotte bordskånere i træ som kan bruges under gryder, fade og glas. Vi har også bakker i træ, så du nemt kan bære mad og tilbehør fra køkkenbordet og hen til spisebordet.