Skriveborde

Vi har et stort udvalg af skriveborde i træ. Se f.eks. vores forskellige hjørneskriveborde og hæve-sænkeborde i kvalitetstræ. Her på siden kan du finde alle vores kategorier med skriveborde.

Skriveborde i træ

Under vores kategori med skriveborde i træ finder du alle vores skriveborde. Vi har et stort udvalg af forskellige skriveborde, som kan benyttes på kontoret, i soveværelset eller hjørnet af stuen. Vi har også lidt mindre skriveborde i træ, som egner sig godt til børneværelset. Vores skriveborde kan fås i mange forskellige designs og størrelser, så der helt sikkert er et, som passer dig og dit behov. Alle vores skriveborde er udført i kvalitetsmaterialer, så du kan have glæde af skrivebordet i mange år frem. Vi har blandt andet skriveborde i egetræ, valnøddetræ, asketræ og bøgetræ.

Smarte hæve-sænkeborde

Vi har forskellige hæve-sænkeborde til hjemmet eller kontoret. Med et hæve-sænkebord kan du nemt og enkelt justere højden på bordpladen. På den måde kan du skifte mellem en stående og siddende stilling. Perfekt til dig der arbejder meget hjemmefra eller har behov for et kontorbord i høj kvalitet. Vores hæve-sænkeborde kommer med en bordplade i kvalitetstræ, mens at benene er udført i metal. Bordpladen kan fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvor meget bordplads du har behov for. Vi har også praktiske hæve-sænkeborde, hvor der enten er skuffer eller åbne opbevaringsrum under bordpladen. Perfekt til opbevaring af kontortilbehør.

Praktiske hjørneskriveborde

Se også vores hjørneskriveborde i træ. Et hjørneskrivebord er designet til at stå i et hjørne. Det består typisk af to bordplader, så der er en bordplade langs de to vægge, som skrivebordet står ved. Med et hjørneskrivebord udnytter du rummet bedst muligt samtidigt med, at du får mest mulig bordplads. Det er derfor oplagt til det lidt mindre rum, men kan benyttes lige, hvor man ønsker. Vores hjørneskriveborde kan fås i flere forskellige størrelser, træsorter og farver. Ønsker du at hjørneskrivebordet er endnu mere praktisk, så kan du vælge en af vores modeller med skuffer, så du får lidt opbevaringsplads til papirer, kuglepenne, ledninger m.m.

Hvilket skrivebord skal jeg vælge?

Nu har vi beskrevet en del forskellige typer af skriveborde, men hvilket et skal du vælge? Det kan være svært at vælge mellem de mange modeller og designs. Det vigtigste er at finde et, som passer til dit behov. Skal det kunne hæves og sænkes, så du kan skifte mellem en stående og siddende stilling? Skal der være opbevaringsplads, så du nemt kan opbevare kontortilbehør i nærheden af skrivebordet? Det er et par af de vigtige spørgsmål, som du skal stille dig selv inden valg af skrivebord. Det er også vigtigt at finde ud af, hvor stort skrivebordet skal være. Det er en god ide at måle op i det rum, som det nye skrivebord skal stå i, så du finder den perfekte størrelse til dit hjem. Den sidste ting som du skal overveje er valg af materialer og farve. Her er det meget smag og behag, hvad man ønsker, men det er en god ide at vælge et skrivebord, som matcher med dine andre møbler. Vi håber, at vores råd kan bruges, så du kan finde dit drømme skrivebord.