Til væggen i stuen

Er du ved at indrette stuen, så er du helt sikkert også på udkig efter ting til at hænge på væggene. Vi har her samlet alle vores kategorier med varer til ophængning på væggen i stuen.

Pynt dine vægge i stuen

På væggene i stuen er der god plads til både opbevaring og pynteting. Man behøver ikke at have noget hængende på alle væggene i stuen, men det pynter flot at have noget hængende på et par af dem. Det kan være familiebilleder, malerier, hylder, verdenskort m.m. Vi har herunder beskrevet nogle af de kategorier af varer, som vi har, der kan benyttes på væggene i stuen.

Cykelophæng til væggen i stuen

Bor du i en mindre lejlighed, eller er din cykel dyrebar for dig, så er det oplagt at have et cykelophæng på væggen. På det kan du nemt opbevare din cykel på en smuk og enkel måde. På de fleste af vores cykelophæng er der en lille hylde eller et opbevaringsrum, så de også kan benyttes til mere end blot opbevaring af din cykel. På den måde er de både en praktisk og flot løsning til væggen i stuen. Vores cykelophæng kan fås i flere forskellige træsorter og farver, så du nemt kan finde et, som matcher med din væg og indretning i stuen.

Hylder i træ til stue

På væggene i stuen kan du pænt have en eller flere hylder hængende. De giver opbevaringsplads til bøger, magasiner, spil m.m. Derudover kan de benyttes til at have pynteting som figurer, familiebilleder, stearinlys m.v. stående på. Hylderne kan pænt hænge alene eller sammen. Det er smukt at have hylderne hængt lidt forskudt af hinanden, da det skaber et flot spil på væggen. Vores hylder kan fås i flere forskellige designs, træsorter og farver. Vi har blandt andet hylder i egetræ, egefiner, asketræ, kejsertræ og mahogni træ. Nogle af vores hylder kan også laves på specialmål, såfremt at den ønskede størrelse ikke kan ses på vores hjemmeside.

Verdenskort til ophængning på væggen

Hvis du ønsker noget smukt og anderledes på væggen i stuen, så skal du overveje et af vores verdenskort i træ. De væghængte verdenskort monteres på væggen med dobbeltklæbende tape, som sidder på bagsiden af de forskellige kontinenter og verdensdele. Man har selv mulighed for at afgøre, hvor stor afstand der skal være mellem landene, alt efter hvor meget verdenskortet skal fylde på væggen. Med et verdenskort hængende på væggen kan du nemt tænke tilbage på dine ferier og oplevelser i udlandet samt drømme om nye. Derudover pynter det flot på væggen og giver lidt liv i indretningen. Vi har flere forskellige verdenskort, som kommer i forskellige størrelser og farver.

Vægur i træ til stue

Er du på udkig efter en praktisk, men samtidig flot løsning til væggen i stuen, så skal du overveje et af vores vægure i træ. På væguret kan du nemt og hurtigt se, hvad klokken er. Så ved du altid hvornår, gæsterne er ved at ankomme, eller hvornår du selv skal ud ad døren. Derudover er et vægur flot at have hængende på væggen i stuen, så det også fungerer som pynt. Vores vægure kan fås i forskellige former, træsorter og farver. Vi har f.eks. vægure i egetræ, asketræ, akacietræ og birketræ.