Om os

Hos Wood To You går vi op i høj kvalitet og elsker smukt design. Vi forhandler udelukkende træprodukter i høj kvalitet til din boligindretning og markedsfører kun produkter, som vi selv er vilde med. Hos os finder du produkter, som du ikke finder andre steder, og vi udvælger mindre brands, som har passion for design. Vi forsøger ikke at være som alle andre møbelhuse, men ønsker at skille os ud. Det gør vi for at yde den service, som du fortjener, og for at du kan blive inspireret af designs, som du ikke har set andre steder. Vi samarbejder med mange producenter i Danmark, men vi har også produkter fra f.eks. Finland, USA og Tyskland. 

Vi går efter at levere den bedste service med hurtig levering og support. Har du spørgsmål angående et produkt, en ordre eller andet, er du velkommen til at kontakte os. Du kan chatte med os ved at benytte chatboksen i nederste højre hjørne. Du kan også altid sende en e-mail til [email protected] eller ringe til os på + 45 42 92 92 32.

Wood To You er et dansk firma, som blev stiftet i oktober 2014. I 2016 udvidede vi forretningen til Norge og Sverige. I 2018 skiftede vi navn fra Shopiii til Wood To You.

Vi glæder os til at handle med dig.

Med venlig hilsen    

Wood To You // wotu.dk

Jonas Frederik Jørgensen

 
Wood To You er e-mærket WebshopMærketVi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL   Plastik i havet 
sikker-nethandel.dk hos Wood To You