Stole og bænke

Her hos Wood To You har vi særligt udvalgt flotte og stilfulde stole og bænke i træ, der lever op til høje standarder, og som er lette at få til at passe ind i et hvilket som helst hjem. Gå på opdagelse i udvalget af stole og bænke i træ.

Stole og bænke i træ til alle formål

Stole og bænke i træ er et godt valg, hvis du ønsker en tidløs løsning. Vores træmøbler af høj kvalitet har et naturligt udtryk, der tilføjer en ro og varme i hjemmet. Udvalget af stole og bænke i træ vil skabe en dejlig fornemmelse af hygge og elegance til ethvert rum i hjemmet eller til udendørsmiljøer som terrasser og altaner. Træstole og bænke tilføjer en rustik charme, og det er uanset om de skal anvendes til indretning af en spisestue, et køkken, et havemiljø, et kontorområde osv. Stole og bænke i træ tilføjer en rustik charme og sikrer en solid holdbarhed.

Alsidige indretningsmuligheder med forskellige designs

Vores udvalg og variation af naturlige træsorter som f.eks. egetræ, asketræ og bøgetræ giver mulighed for at vælge stole og bænke i træ med det udtryk og udseende, der passer bedst til de ønskede formål i dit hjem. Stole og bænke i træ kan have et helt enkelt og minimalistisk design eller være udskåret på mere iøjnefaldende og kunstneriske måder, hvilket gør dem alsidige og i stand til at passe til forskellige stilarter.

Det moderne og traditionelle

Moderne stole og bænke af træ fokuserer ofte på rene linjer, enkelhed og funktionalitet. Disse møbler passer perfekt ind i et moderne og strømlinet hjem. Lette træsorter som birk eller ahorn bruges ofte i disse designs for at opretholde det minimalistiske, lette og æstetiske udtryk.

For dem der søger en mere traditionel eller rustik atmosfære, tilbyder vi også et udvalg af denne type stole og bænke. Eksempelvis kan bænke og stole i robuste træsorter som egetræ eller valnød tilføje varme og karakter til et rum. Udskæringer og detaljer i træet kan give et nærmest kunstnerisk udtryk, der appellerer til dem, der sætter pris på de håndværksmæssige traditioner.

Stole og bænke til udendørs brug

Træstole og bænke kan også være et rigtig godt valg til udendørs indretning. Her er teak og cedertræ eksempler på træsorter, der er naturligt modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold og er derfor holdbare til udendørs brug.

Holdbart træ af høj kvalitet

Blandt udvalget kan du finde møbler fremstillet af eksempelvis massiv eg eller bøg, som er en meget holdbar og robust måde at fremstille møbler på. Du er slet ikke i tvivl om kvaliteten, den første gang du mærker møblet med dine egne hænder. Du kan også finde FSC-certificerede stole og bænke, hvilket betyder, at du har mulighed for at vælge bæredygtige møbler. FSC-certificeringen betyder, at det træ, der er anvendt til at fremstille møblerne, kommer fra områder, hvor der ikke bliver fældet flere træer til produktionen, end træerne kan nå at reproducere sig selv.

Fordele ved bæredygtighed

Træets bæredygtighed og evne til at ældes med ynde gør stole og bænke af træ til et miljøvenligt valg, der kommer til at vare hele livet. Møbler lavet af genanvendt træ eller fra bæredygtigt skovbrug kan bidrage til at reducere miljøpåvirkningen. Samtidig kræver træmøbler ofte mindre energi i produktionsprocessen sammenlignet med møbler fremstillet af materialer som metal eller plast.

Stilfulde og komfortable møbler til ethvert hjem

Du har mulighed for at finde stole og bænke, der passer helt perfekt til din stil. Uanset om du er til det moderne, enkle, minimalistiske eller traditionelle, så har vi stole og bænke i træ til alle. Vi tilbyder f.eks. mere moderne designs, hvor enkeltheden og de rene linjer kommer til udtryk ved slanke træben samt afrundede og ergonomiske former, der samtidig sikrer optimal komfort.

Træbænke kan også tilføje den helt rette charme et hvilket som helst sted. En bænk kan fungere som en alsidig tilføjelse med mange forskellige formål og anvendelsesmuligheder. En bænk kan byde gæster velkomne i entreen, fungere som en rolig siddeplads i køkkenet eller som et flot møbel til bøger, tæpper, en lampe, en plante og andre pyntegenstande i stuen eller soveværelset.

Tips til at vælge de rette stole og bænke

Der er flere ting, du bør overveje, så du er sikker på at ende op med de helt rette stole eller bænke i træ. De skal passe til din stil og dine behov. Tænk først på formålet med møblet. Hvordan skal stolen eller bænken bruges? I hvilket rum skal møblet tilføjes – og hvilket formål har det til hensigt at opfylde? Du bør naturligvis også tænke på stilen og designet. Møblet skal passe til din indretningsstil. Undersøg også udvalget her på vores side i forhold til træsorter og finish. Er der farver eller bestemte karakteristika, der tiltaler dig? Finish kan sige noget om, hvorvidt træet er blevet behandlet og derfor fremstår i en anden farve eller i en mere blank eller mat nuance. Tjek også altid størrelsen på møblet, så du er sikker på, at der er plads til det i dit hjem på det sted, hvor du tænker at stille det.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe til os eller sende en mail. Du kan også anvende den direkte chatfunktion, hvor vi svarer hurtigst muligt.