Kontortilbehør

Er du ved at indrette kontoret eller hjemmearbejdspladsen, så skal du tage et kig på vores kontortilbehør. Indret kontoret på en flot og praktisk måde der gør arbejdsdagen nemmere.

Kontorudstyr i træ

Hos os finder du mange forskellige produkter til kontoret, så du nemt kan indrette det. Se f.eks. vores forskellige computer holdere i træ til at hæve skærmen på kontorbordet. Vi har også computer støtter i træ, som man kan lægge under computeren, når man sidder i sofaen eller i sengen. De giver en bedre arbejdsstilling, og du slipper for at have den varme bærbar direkte på lårene. Vi har også smukke holdere til smartphones og tablets, så de smart kan opbevares på skrivebordet. På flere af holderne er det også muligt at oplade enhederne imens. Derudover har vi også træprodukter til opbevaring af alt dit andet kontortilbehør. Vi har blandt andet opbevaringsløsninger til kuglepenne, papirer, høretelefoner, briller m.m.

Pynt væggene på kontoret

Når du indretter kontoret, så er det også vigtigt at pynte væggene. Kontoret behøver ikke at være kedeligt med helt hvide bare vægge. Du kan f.eks. pynte den ene væg med et stort verdenskort i træ. Det er super flot at have hængende og giver kontoret lidt liv. Du kan også have et vægur hængende, så du nemt kan se, hvad klokken er. Så ved du altid hvornår, det er tid til det næste møde, eller hvornår der er frokostpause. Et vægur i træ pynter også flot på væggen. Alle vores vægure er udført i høj kvalitet, så du kan have glæde af dem i mange år frem.

Lamper til kontoret

Det er vigtigt at have et godt arbejdslys på kontoret. Det gælder både i form af loftlamper og bordlamper. Hos os kan du finde begge dele, så du nemt kan indrette dit kontor med god belysning og lamper, som matcher hinanden. De fleste af vores lamper har kraftige LED pærer eller LED strips indbygget, som giver et godt og behageligt lys. Det er muligt at justere styrken på dem, så du nemt kan finde den bedste lysstyrke for dig. Vores lamper er udført i kvalitetstræ, hvilket giver en lang levetid, men også får lamperne til at se eksklusive og smukke ud. Alle lamperne har unikke designs, som vil pynte flot i loftet eller på kontorbordet.

Har du brug for hjælp til at valg af kontortilbehør, eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på mail info@wotu.dk og telefon +45 42 92 92 32.