Opbevaring

Er du på udkig efter nogle nye opbevaringsmøbler til stuen, entreen, soveværelset, badeværelset, køkkenet eller kontoret? Så se vores store udvalg i alt til opbevaring her på siden.

Hvilken type opbevaringsmøbel skal du vælge?

Det kan være svært at gennemskue, hvad det bedste opbevaringsmøbel vil være for dig, skal det f.eks. være en skænk, et skab, en hylde eller noget helt fjerde? En god ide er først at finde ud af, hvor meget opbevaringsplads du har behov for. Skal du opbevare en masse tøj, eller vil du bare have et par pynteting stående? Skal tingene være synlige eller skjulte bag en låge eller i en skuffe? Ved at gøre dig overvejelser omkring dette, bliver det nemmere at finde det perfekte møbel til dig. Vi har inddelt vores mange opbevaringsmøbler i flere kategorier, så du nemmere kan sammenligne de forskellige produkttyper. Vi har blandt andet følgende kategorier med lækre træprodukter til opbevaring.

Skænke i træ

Vi har et bredt udvalg af forskellige skænke i træ, som er perfekte til opbevaring af flere forskellige ting i dit hjem. Det kunne være tallerkener og glas i stuen eller sko og overtøj i entréen. En skænk kan altså benyttes til flere forskellige formål. Vores skænke er enkle og elegante, men er også praktiske, så de kan benyttes i det daglige. Vores skænke kan fås i forskellige størrelser, træsorter og farver, så der helt sikkert er en til dit behov og smag. Du kan også vælge, om skænken helst skal være på ben eller skal kunne monteres på væggen. 

Reoler i træ

Vores reoler i træ er designet med opbevaring i fokus. Her er altså primært fokuseret på at gøre plads til mest muligt på hylderne. De fleste af vores reoler er åbne, så du nemt og hurtigt kan lægge ting på hylderne og fjerne dem igen. Vi har dog også lukkede reoler, hvis du ikke ønsker, at de opbevarede ting lige kan ses. Vores reoler er perfekte til opbevaring af tøj i soveværelset, håndklæder på badeværelset eller papirer og mapper på kontoret. Vores reoler er super elegante, så du kan også nemt bruge dem til at have et par pynteting stående på i stuen. Vores reoler kan fås i mange forskellige størrelser, alt efter om du skal bruge en smal eller bred reol, og om den skal være lav eller høj. Ønsker du en reol med specialmål, så er du også meget velkommen til at kontakte os, så kan vi helt sikkert finde en løsning.

TV-borde i træ

Mangler du et sted at placere din DVD-afspiller, din spillekonsol, dine film og spil, dine fjernbetjeninger m.m.? Så skal du tage et kig på vores forskellige tv-borde i træ. Her kan du opbevare alt, du ønsker at have i nærheden af dit fjernsyn. Vores tv borde er super elegante, så du kan opbevare og gemme mange forskellige ting af vejen på en enkelt og pæn måde. Før du vælger et nyt tv-bord, er det vigtigt at beslutte, hvor mange hylder og skabe du ønsker tv-bordet med. Du skal også afgøre, hvor åbent tv-møblet skal være, alt efter om du ønsker dine ting synlige for andre, eller om de skal være gemt væk bag en låge.

Vitrineskabe i træ

Vitrineskabe i træ er blevet utroligt populære, og det er der flere gode grunde til. For udover at de er praktiske, så er de så utroligt stilrene og smukke. De elegante designs er perfekte at have stående i stuen eller entréen. Flere af vores vitrineskabe har flotte glaspaneler, så du kan kigge ind i skabet. Så kan du fint udstille et par billeder nogle figurer eller dit yndlingsporcelæn. Enkelt og elegant måde at opbevare dine ting på. 

Knager i træ

Vi har et stort udvalg af knager i træ til opbevaring af både tøj, halstørklæder, tasker, jakker og andet overtøj. På vores knager er det nemt at hænge alle dine ting. Vi har mange forskellige knager i træ, alt efter om du har behov for at opbevare en masse ting eller bare et par enkle jakker. Vi har både store knagerækker med plads til meget overtøj og enkle knager til opbevaring af en ting eller to. Se også vores sæt med flere knager, hvis du er på udkig efter meget opbevaringsplads, men ikke ønsker en knagerække i træ.

Hylder i træ

En hylde er perfekt til opbevaring på væggen. Det gælder uanset om det er til opbevaring af en masse tøj i soveværelset, eller til at have et par billeder og pyntegenstande stående på i stuen. Vores hylder kan benyttes til mange forskellige formål og kan fås i et hav af forskellige størrelser, farver og træsorter. Har du specielle ønsker, så er du også meget velkommen til at kontakte os, så kan vi helt sikkert få lavet en hylde på specialmål til dig. 

Opbevaringstilbehør i træ til dit hjem

Se også vores mange andre opbevaringsprodukter til dit hjem. Vi har alt til opbevaring, så du kan opbevare både store og små ting. Se f.eks. vores mange cykelophæng i træ til opbevaring af din cykel på væggen, eller vores sengeborde til opbevaring af læsebrillerne eller en god bog ved siden af sengen. Vi har også skostativer til opbevaring af alle dine sko i entréen. Alt vores opbevaringstilbehør er designet specielt til at forene smukt design med funktionalitet, så du på en flot og enkel måde kan opbevare alle dine ting.