Julegaveidéer 2019 - Læs blog her

Julegaveidéer 2019

Julegaveidéer 2019

Mangler du inspiration til julegaven til dig selv, eller en du holder af? Så har vi her samlet et par lækre gaver til at lægge under træet. De gælder uanset, om du er en træfreak eller bare holder af flot design, der er udført i kvalitetstræ.

1. WOUD Træfigurer

Giv en flot træfigur i julegave – perfekt som pyntegenstand på kommoden, hylden, i
 vindueskarmen m.v. Den kan både fås som et næsehorn, en flodhest og en elefant. Hvert dyr kan derudover fås i en mini, lille og mellem størrelse. Det gør dem oplagt, da de kan bruges som gave i flere prisklasser. Derudover er der også et godt ønske til næste jul, hvis man ønsker at have mere end en størrelse stående. Træfigurerne er designet af den danske virksomhed WOUD og er udført i høj kvalitet. Hovederne på figurerne kan drejes fra side til side. Prisen starter fra 425 kr. for den mindste variant.

Se alle træfigurerne her

2. Copenhagen cykelholder

Gaven til dig der er træt af at have din cykel stående ude i regnen eller på gulvet i lejligheden. En enkel cykelholder til montering af din cykel på væggen i stuen, i soveværelset, på kontoret m.v. Gør din cykel til en del af indretningen på en enkelt og elegant måde. Cykelholderen kan fås i hvid, sort og naturlig asketræ. Den kan bære stort set alle typer cykel, uanset om du har en lækker racercykel eller en traditionel hverdagscykel. Holderen koster 699 kr.

 

3. Vinreoler i træ

Kender du en, der er rigtig glad for vin? Så er en vinreol i træ den perfekte julegave til ham eller hende. Med en vinreol i træ kan du elegant hænge dine yndlingsvine på væggen i spisestuen, stuen, køkkenet m.v. Slut med at have dem stående på bordet eller gemt væk i et skab. Vores vinreoler kan fås i flere forskellige varianter med plads til 3, 4, 6, 8 eller 12 flasker vin. Så er der både plads til en julevin og lidt til resten af året. Vores vinreoler er enten udført i egetræ eller cedertræ og kan fås i en lys eller røget variant. De kan nemt hænges på væggen, og vinene hænger sikkert. Prisen starter fra 995 kr. for den mindste vinreol.

Se alle vores vinreoler i træ her

4. Delta vægur i træ

Flot vægur i egetræ fra danske LAWA DESIGN. Urets stilrene design passer ind overalt i din boligindretning. Uret har en ”bølget” form, som gør det super nemt at aflæse klokken. Det er muligt at få uret med sorte eller hvide visere, alt efter hvad der passer til din indretning. Det har en diameter på 28 cm og benytter 1 stk. AA batteri. Uret koster 795 kr.

 

5. EcoChair loungestol i træ

Den populære EcoChair loungestol er en oplagt gaveidé til ham eller hende, der mangler en stol til afslapning i haven, på terrassen eller altanen. Du sidder super behageligt i stolen, som kan justeres i to positioner. For ekstra komfort kan du vælge vores variant med en lækker nakkepude i 100% hør. Derudover kan du også tilkøbe en skammel, som er perfekt til at hvile fødderne på. EcoChair kan fås i et stort udvalg af træsorter og farver, så der helt sikkert er en, der passer til din stil eller dine andre havemøbler. Stolen samles nemt, og der benyttes udelukkende træ og reb til at samle den.

Hvorfor købe dine julegaver hos Wood To You?

Der er mange fordele ved at købe dine julegaver hos Wood To You. Først og fremmest har vi et stort udvalg af flotte træprodukter, så der er altid, er noget at ønske sig fra os af. Vi har altid produkter, som du ikke finder hos andre – perfekt til den overraskende julegave! Derudover er der følgende fordele:

  • Vi tilbyder gratis fragt på levering af alle varer i hele Danmark. Derudover har vi lave fragtomkostninger til både Norge og Sverige.
  • Hos os kan du bytte dine julegaver helt frem til den 5. januar 2020. Du har altså ikke travlt med at få dine gaver byttet, hvis de ikke lige faldt i din smag. Du kan også købe dine julegaver i god tid, så du ikke behøver at købe dem ugen før juleaften.
  • Vi yder en god service, og det gør vi hele året rundt. Det gælder både, hvis du har spørgsmål til vores produkter, levering, returnering eller noget helt fjerde.
  • Du kan shoppe julegaver hele døgnet rundt her på vores webshop, så du ikke behøver ned i en fysisk butik inden lukketid. Du slipper også for lange køer ved kassen – ja, hos os er der faktisk ingen kø.

Vi håber, at denne liste med julegaveidéer kunne inspirere dig, ellers har vi et stort udvalg af mange andre produkter, som du er velkommen til at kigge på.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul!

Tilføj en kommentar

* Skal udfyldes

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, inden de vises