Valg af cykelophæng i træ - Læs blogindlæg her

Valg af cykelophæng i træ

Valg af cykelophæng i træ

Hvilket cykelophæng i træ skal du vælge?

Vi har her samlet 5 af vores favorit cykelophæng i træ og et par gode råd til valg af cykelophæng. De har alle forskellige egenskaber og kvaliteter, så nogle matcher dine behov og ønsker bedre end andre. Det afhænger både af din smag, men også af din cykel. Det gælder f.eks. type af cykel, steltype, styrbredde, vægt m.m. Det er altså ikke sikkert, at vores favoritter er det oplagte cykelophæng til dig. Du kan se alle vores cykelophæng i træ her.

1. Eksklusivt cykelophæng i birketræ og læder – Flot og unikt design

Vores favorit cykelophæng er dette eksklusive cykelophæng i birketræ med læderbeskyttelse - og det er der flere gode grunde til. Den første er selvfølgelig designet, da det har et enkelt og elegant design udført i massiv birketræ behandlet med 3-lag olie, som giver en flot lys farve. Derudover er det super lækkert med de små læderstykker, der sidder, hvor selve cyklen hænger. Det ser lækkert ud, men beskytter også cyklen, så du undgår ridser. Ovenpå ophænget er der en praktisk hylde til en hjelm, handsker, figurer, blomster eller andet til boligindretningen. Alt i alt er dette et flot og praktisk cykelophæng, der nemt kan monteres på din væg.

Flot og eksklusivt cykelophæng i træ og læder

2. Copenhagen cykelholder – Enkel cykelholder der kan fås i flere farver

Enkel cykelholder der består af to træstave, der nemt monteres på væggen. Fordelen ved denne cykelholder er, at du kan placere træstavene med den afstand, som du ønsker, og kan derved holde stort set alle typer cykler. Cykelholderen er udført i asketræ og kan vælges i farverne hvid, sort og lys asketræ. Det er en af vores billigste cykelophæng, hvilket også er en dejlig fordel.

Copenhagen cykelholder i træ med stave

3. GREN cykelholder – Kvalitetsholder i smukt dansk design

Vores GREN cykelholder er til dig, der ønsker en unik holder på din væg. Ophænget har et flot dansk design og er udført i super høj kvalitet. GREN er udført i enten egetræsfinér eller valnøddefinér, alt efter hvad der passer ind i din boligindretning. Cykelholderens udformning gør, at den kan holde de fleste typer cykler, da den ikke er så bred i enden. Der er desuden en blød filtpude, hvor selve cyklen hænger, så din cykel ikke bliver ridset. Derudover har den en hylde til opbevaring af cykeludstyr eller til at have et par billeder eller figurer stående.

GREN cykelophæng med flot dansk design

4. Tokyo cykelholder – Til montering af din cykel lodret på væggen

Den smarte Tokyo cykelholder gør det muligt at hænge din cykel lodret på væggen. Oplagt hvis du f.eks. ønsker at opbevare flere cykler ved siden af hinanden. Din cykel hænger i forhjulet, og det er nemt at hænge cyklen på ophænget. Der medfølger en lille træplade til montering, hvor selve baghjulet vil støde mod væggen – så undgår du at hjulene rører væggen og efterlader mærker og møg.

5. Træstub cykelophæng - Eksklusivt ophæng i massiv træ

Træstub er til dig, der ønsker et anderledes og unikt cykelophæng på din væg. Cykelophænget er udført i et stykke massiv hemlock træ og ser råt ud på væggen. Der er lavet en lille rille til cyklen, så den hænger godt og sikkert på ophænget. Dette cykelophæng er ikke kun lavet til opbevaring af din cykel, men også til at se godt ud på din væg – selv når din cykel ikke hænger der. Der er også en lille hylde til opbevaring.

Træstub cykelholder i et stykke massiv træ

Vi håber, at et af de ovenstående cykelophæng passer til din smag og cykel. Det er 5 meget forskellige cykelophæng, så vores nummer 1, er ikke nødvendigvis det der passer bedst til dig. Så tænker du sikkert, men hvordan finder jeg det cykelophæng, der passer bedst til mig og min cykel? Læs videre, så kommer vi med vores råd.

Gode råde til valg af cykelophæng i træ

Hvis du er på udkig efter et cykelophæng til din væg, er det vigtigt, at det først og fremmest er et cykelophæng, der kan bære din cykel. Før valg af cykelophæng er det godt at kende vægten på din cykel, styrbredde og nogle cirkamål på stellet. Vægten er vigtig, da nogle cykelophæng f.eks. kun kan holde cykler med en vægt på op til 14-16 kg, så er det ikke så smart, hvis din vejer 20 kg. Styrbredden er også vigtig, da et meget bredt styr vil støde mod væggen ved at hænge på nogle cykelophæng. Der findes mange forskellige cykelstel, så det er svært at afgøre hvilket cykelophæng, der på den baggrund passer til din cykel. For de fleste vil stellet ikke være et problem, men hvis f.eks. din forgaffel sidder meget tæt på din baggaffel, vil nogle cykelophæng ikke kunne gå ind under toprøret – det skal du derfor være opmærksom på.

Derudover er der ikke så meget, man skal være opmærksom på, udover at det skal passe ind i din indretning. Skal cykelophænget se flot ud på væggen, eller skal det bare bruges til opbevaring og være så ”usynligt” som mulig? Du kan også overveje, om der skal der være plads til opbevaring af lidt cykeludstyr eller udstilling af figurer, billeder, vaser m.m på selve cykelophænget.

Har du brug for hjælp til valg af cykelophæng, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på e-mail [email protected] og telefon +45 42 92 92 32.

Du kan læse vores mange andre blogindlæg her og få god inspiration til alt i din bolig.

Tilføj en kommentar

* Skal udfyldes

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, inden de vises