Vælg dine næste møbler i træ - Læs blogindlæg her

Derfor skal dine næste møbler være i træ

Derfor skal dine næste møbler være i træ

Står du overfor at skulle udskifte dine gamle møbler, eller trænger din stue bare til lidt nyt liv? Så har vi her samlet vores erfaringer omkring det unikke ved træprodukter, som gælder design, holdbarhed, vedligeholdelse m.m. Så slå benene op på sofaen og læs dette blogindlæg.

Der findes et stort udvalg af træprodukter takket være mange producenter

En nem og god grund til at vælge produkter i træ er, at der er et kæmpe udvalg. Producenterne elsker at arbejde med træ, hvilket sikrer et bredt og stort udvalg. Det gør det nemt for dig at finde noget, der passer lige præcis til din indretning og smag. Der kommer også hele tiden nye træprodukter, så hvis du er den, der hele tiden ønsker det nyeste nye, så er der altid et nyt træprodukt til dig. Træ bliver også mere og mere populært i de nordiske hjem, så flere producenter vælger at benytte træ til en stor del af deres sortiment. Hos Wood To You forsøger vi hele tiden at have de nyeste træprodukter fra alle vores leverandører oprettet på vores hjemmeside. Vi forsøger også hele tiden at finde nye leverandører, så du altid kan finde træprodukter hos os, som du ikke finder andre steder. Vi har ikke kun produkter fra store producenter, men samarbejder også med mindre møbelværksteder som lægger kærlighed i hvert enkelt produkt.

Træmøbler holder stort set for evigt

Det er selvfølgelig ikke altid tilfældet, at de holder for evigt, og træmøbler kræver vedligeholdelse som så mange andre ting. Men holdbarheden er simpelthen i top, og hvis du altid har din træprodukter stående tørt indendørs, vil de holde i meget lang tid. Hvis de med tiden skulle falme lidt i farven, har du altid mulighed for at behandle dem med olie, eller give dem en ny gang maling – så er de så gode som nye. Hvis du tidligere er flyttet ind i en ældre bolig med et gammelt trægulv og har fået det slebet, så vil du forstå, hvad vi mener med holdbarhed. Et sådant gulv vil se ud som nyt efter en behandling, og et gulv bliver endda mere slidt i det daglige end dine træmøbler vil gøre – så du er sikret en lang holdbarhed.

Nem vedligeholdelse af træprodukter som sikrer en endnu længere levetid

Træprodukter er super nemme at vedligeholde, i det daglige kan krummer fra morgenbollerne og de sprøde chips nemt tørres væk med en våd klud. Du har altid mulighed for at behandle dine træprodukter, hvis du ønsker at give dem nyt liv. Det kan være, at de har stået meget i direkte sollys, eller at du bare ønsker dem i en anden farve. Det er nemt at behandle dine træprodukter med olie eller maling. Er der kommet et lille hak i træproduktet, kan det ofte slibes væk med et fint stykke sandpapir – husk at behandle det med olie bagefter. Er der opstået et større hul, kan du nemt fylde lidt træmasse i, slibe det og behandle det med en olie – så er hullet fint dækket, og du vil ikke lægge mærke til det.

Takket være de mange forskellige producenter findes der træmøbler i mange designs

Du kan få alle dine træmøbler, stort set som du ønsker dem. Der er så mange producenter, som alle laver dem i hvert deres design, så der altid er noget lige til dig. Nogle af vores leverandører laver endda specialdesigns alt efter dine ønsker, så du kan få det, lige som du gerne vil have det. Hvis dette lyder interessant, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller ved at ringe til os på +45 42 92 92 32. Alle vores sofaborde, spiseborde, reoler, kommoder, hylder m.v. kan fås i et hav af forskellige designs. Det gælder designs, der er runde, firkantede, rektangulære, ovale, trekantede m.v. Vi har gjort det nemt for dig, så vi har f.eks. inddelt vores spiseborde og sofaborde i kategorier, alt efter hvilken form du ønsker, at dit næste bord skal have.

Du får meget værdi for pengene ved at vælge møbler i træ

Et træmøbel kan måske være lidt dyrere, når du sammenligner det med produkter fremstillet af andre materialer. Et træprodukt holder dog langt længere tid, og vores erfaring er, at du ønsker at have et træprodukt stående længere tid end et tilsvarende produkt i et andet materiale – simpelthen fordi du kan give det nyt liv med lidt olie eller maling. På længere sigt vil et træmøbel altså være givet langt bedre ud. Det er også nemt at sælge et møbel i træ, hvis du efter et par år er blevet træt af det – du kan endda få en del for det, da der er stor efterspørgsel på genbrugsmøbler i træ.

Vi håber, at dette har givet dig et bedre indblik i hvorfor, at vi er så store fans af træprodukter, og hvorfor at vi synes, at dine næste produkter burde være i træ. Det gælder uanset, om du skal have nyt spisebord, sofabord, reol, hylde, knage eller en lille figur til kommoden – vi vil altid anbefale det i træ. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet herunder, ellers sidder vi altid klar på e-mail og telefon.

Ønsker du mere inspiration til din boligindretning, kan du læse alle vores blogindlæg her.

Tilføj en kommentar

* Skal udfyldes

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, inden de vises