Indretning af entre

Indret en indbydende og praktisk entré

Indret en indbydende og praktisk entré

Skab en praktisk og indbydende entré med smarte og flotte entrémøbler i træ. Er du ved at indrette din nye entré, eller trænger den gamle bare til lidt nyt? Så har vi her samlet et par idéer til hvilke entrémøbler, som du kan indrette din entré med.

Skobænke og skoskabe til entréen

Opbevaringsløsninger til sko er blevet en mere og mere populær løsning. Vi får generelt flere og flere sko, da vi elsker at have et stort udvalg. Sko fylder dog også og pynter ikke i entréen. Vi kan derfor anbefale at investere i et skoskab eller en skobænk, hvor du elegant kan gemme skoene af vejen. Det gør det også langt nemmere og hurtigere at finde det par sko, som man leder efter. Møblerne til skoopbevaring kan fås i flere størrelser, alt efter hvor mange sko du har behov for at opbevare. Et skoskab er udelukkende til opbevaring af sko, og er typisk et højt skab med to eller flere skuffer. En skobænk er en kombination af en traditionel bænk og et skoskab. Vi er selv vilde med skobænke, specielt til den lidt mindre entré, hvor du ikke har plads til både en bænk og et skoskab. En skobænk er vores fortrukne entrémøbel og giver også et par siddepladser, hvor du fint kan tage sko på eller tage et lille hvil.

Du kan se hele vores sortiment af skoskabe og skobænke her.

Stumtjenere til entréen

En stumtjener er ikke et specielt populært eller kendt møbel, og den ses generelt ikke i mange danske hjem, hvilket er ærgerligt. For en stumtjener er super smuk og anvendelig. Fordelen ved en stumtjener er blandt andet, at du kan stille den, lige hvor du ønsker i entréen. Du kan altså nemt flytte rundt på den, hvis du ønsker at ændre lidt i indretningen. En stumtjener kan også stå i et hjørne, og hjørner er normalt lidt besværlige at indrette – her er den bare så perfekt. En stumtjener byder desuden dig og dine gæster fint velkommen. Den er så smuk at have stående, og det er nemt for alle at hænge sin jakke og overtøj på den.

Se vores mange forskellige stumtjenere i træ her.

Knager til væggen i entréen

Knager og knagerækker er mere traditionelle løsninger til opbevaring af jakker og overtøj i entréen. Fordelen ved knager er, at du kan montere ligeså mange knager, som du ønsker, alt efter om I er en lille eller stor familie. Knager kan også monteres i flere højder, så man f.eks. nemt vil kunne lave en række i børnehøjde og en lidt højere oppe til forældrene. Knager kan også fås i et hav af designs og farver, så der helt sikkert er nogle, som passer til jeres smag og entré. En af ulemperne ved knager er, at de skal monteres på væggen, og derved ikke nemt kan flyttes rundt. Hvis du ændrer lidt i entréen, er det besværligt også at flytte knagerne – her er en stumtjener et bedre valg. Ellers er knager altid et fint valg og vil kunne sidde på væggen i entréen i årtier frem. 

Du kan finde alle vores knager og knagerækker i træ her.

Hattehylder til meget mere end hatte i entréen

En hattehylde lægger måske op til, at den er til opbevaring af hatte. Sådan var det også en gang, da de fleste gik med hatte. Den dag i dag går færre og færre med hatte, så hvad skal man bruge en hattehylde til? Den kan heldigvis benyttes til mange andre formål og er rigtig fin at have hængende i entréen. Er det en helt traditionel hattehylde, kan du enkelt have huer, handsker, halstørklæder m.m. liggende på den. Flere hattehylder har også knager og bøjlestang. Knagerne giver plads til ophængning af jakker, mens bøjlestangen kan benyttes til at hænge lidt mere fint overtøj på. Med en multifunktionel hattehylde slipper du for at skulle investere i både en knagerække og en hattehylde.

Se vores hattehylder i træ her

Det var vores anbefalinger til valg af entrémøbler, så du kan indrette din entré. Vi vil ikke anbefale kun at have et enkelt entrémøbel stående, men ville selv sammensætte flere, så man sikrer god opbevaringsplads i entréen – for det er netop formålet med entréen at opbevare alt sit overtøj her.

Bliv også inspireret af et af vores andre blogindlæg her.

Tilføj en kommentar

* Skal udfyldes

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, inden de vises