Opbevaring af sko

Gode ideer til skoopbevaring

Gode ideer til skoopbevaring

Har du en del sko, men er træt af, at de flyder rundt i entréen eller fylder i soveværelset? Så vil vi her dele nogle gode løsninger til flot og enkel opbevaring af sko. Det gælder løsninger, hvad end du bare har rigtigt mange sko eller bor et sted, hvor du ikke har så meget plads.

Opbevaringsmøbler til sko

Der findes flere forskellige opbevaringsløsninger til sko. Vi har her samlet tre forskellige løsninger, som hver har smarte og unikke fordele. Du har mulighed for at se hele vores udvalg af skobænke, skoskabe og skostativer her.

Bænk med skoopbevaring

En god løsning til opbevaring af sko er en skobænk. Den kombinerer en traditionel bænk med et skostativ. Her er lavet plads til opbevaring af sko under selve bænken, så bænken ikke optager mere plads end andre bænke. Det er super praktisk og ser godt ud i entréen. Hvis du godt kan lide at sidde ned og tage sko på, er den også oplagt. Her har du alle dine sko lige ved bænken, så du blot skal tage plads på bænken og trække det par sko ud, som du ønsker at tage på. En skobænk kan fås i forskellige størrelser, alt efter hvor stor en bænk du ønsker og hvor mange sko, du ønsker plads til. Du har også mulighed for at vælge en skobænk i forskellige træsorter og farver alt efter din smag.

Bænk med opbevaring til sko

Stort skoskab til mange sko

Har du mange sko, eller er I en hel familie, der skal have opbevaret jeres sko? Så er et skoskab en rigtig god løsning. Det er et skab, som du kan have stående i soveværelset, entréen, garderoben m.v. Et skoskab er indrettet udelukkende til opbevaring af sko, så der kan opbevares flest mulige sko. De fleste skoskabe er designet med vippelåger, så du enkelt kan åbne de forskellige rum og tage sko ind og ud. Et skoskab kan fås i flere forskellige højder og bredder, alt efter hvor meget plads du har og hvor mange sko, du ønsker opbevaret. Et skoskab kan også fås i forskellige farver og træsorter, så der helt sikkert er et, som passer ind i din indretning.

Skoskabe til skoopbevaring

Skostativ til fremvisning af dine yndlingssko

Et skostativ er en mere åben løsning til opbevaring af sko. Her er det muligt at se alle dine sko, mens de er opbevaret. Oplagt hvis du har en masse fine sko, som du gerne vil fremvise til dig selv og dine gæster. Det er også smart, hvis du ønsker at have et godt overblik over dine sko. Du kan her nemt snuppe de sko, du vil have på, så du hurtigt kan komme ud ad døren. Med et skostativ bliver dine sko til en del af din indretning, så de ikke gemmes helt af vejen. Et skostativ kan fås i mange forskellige designs, så du selv kan vælge farve og træsort.

Skostativ i træ til opbevaring af sko

Opbevaring af sko i flotte træmøbler

Hos Wood To You er vi store fans af træmøbler, derfor er vores opbevaringsløsninger primært udført i træ. Der er flere gode grunde til, at vi anbefaler træmøbler og ikke mindst, at din opbevaring af sko er i et træmøbel. For det første er der designet af et træmøbel. Det ser langt bedre ud end et stort stålstativ eller lignende. Et træmøbel er langt mere enkelt og elegant, så du har lyst til at have det stående fremme, selv når der kommer gæster på besøg. En skoopbevaringsløsning i træ passer også flot sammen med dine andre møbler, så den ikke skiller sig helt ud fra resten af din indretning. Vores forskellige skoskabe, skoreoler og skobænke kan også fås i forskellige farver og træsorter, så du endnu nemmere kan matche det med dine andre møbler. Den sidste rigtig gode fordel er holdbarheden. Et træprodukt er skabt til at holde i lang tid. Alle vores træprodukter er udført i kvalitetstræ, så de kan holde i generationer frem.

Vi håber, at du er blevet inspireret af vores blogindlæg omkring skoopbevaring. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores forskellige løsninger, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Læs vores mange andre blogindlæg her

Tilføj en kommentar

* Skal udfyldes

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, inden de vises