Valg af læringstårn i træ

Hvilket læringstårn skal du vælge?

Hvilket læringstårn skal du vælge?

Er du på udkig efter et læringstårn, men er i tvivl om, hvilket et som du skal vælge, så skal du læse vores sammenligning herunder. Vi har sammenlignet vores forskellige læringstårne i træ, så du ved, hvad fordelene er ved dem hver især.

Hvad er et læringstårn?

Før vi går i gang med at sammenligne vores forskellige læringstårne, vil vi kort beskrive hvad et læringstårn er, så alle er med på, hvad vi skriver om. Et læringstårn er et møbel til børn, som gør det muligt for børn at nå køkkenbordet, spisebordet eller noget helt tredje. På den måde kan de f.eks. være med til at bage kage i køkkenet eller male ved spisebordet. Det kan de gøre på en sikker måde, uden at skulle sidde på bordpladen eller hænge på mor eller fars arm. Et læringstårn passer typisk til børn i alderen 1-4 år, men vi har også justerbare versioner, som kan benyttes af børn, der er et par år ældre. Med et læringstårn kan børn få lov til at lære, udvikle sig og have sjov sammen med dig. Du er måske vant til at stå alene i køkkenet og kan nu få selskab at dit barn, som endelig kan nå køkkenbordet med et læringstårn.

Nu ved alle hvad et læringstårn er, så nu vil vi beskrive de forskellige fordele ved hvert læringstårn.

Foldbart læringstårn med indbygget bord og stol

Er du på udkig efter et enkelt, men samtidigt super funktionelt læringstårn, så skal du overveje et af vores foldbare læringstårne i træ. Vores foldbare læringstårn kan fås i fire forskellige udgaver, som kan det samme, men har små forskelle i design. Det gælder forskellige farver, håndtag og kanter. Når læringstårnet ikke er foldet ud, fungerer det som et traditionelt læringstårn, hvor barnet nemt selv kan kravle op af den lille trappe på den ene side. Barnet kan trygt og sikkert stå her. Folder du læringstårnet ud, bliver det til et smart bord med tilhørende stol. Her kan børn sidde og tegne, lege eller spise. Vi anbefaler dette produkt til dig, som ønsker et praktisk, flot og prisvenligt læringstårn, som kan fås i mange forskellige farver - der er derfor helt sikkert et, som passer til dit hjem.

Justerbart læringstårn i træ

Ønsker du, at dit barn kan få glæde af læringstårnet i flere år end blot 1-4, så skal du overveje et af vores justerbare læringstårne i træ. Med et justerbart læringstårn kan du justere højden på den platform, som barnet står på. Den kan sættes i 3 forskellige trin, alt efter hvor højt dit barn er. Den er altså ikke altid fastlåst i den samme højde, men kan justeres i takt med at dit barn vokser. Det er da smart. Vores justerbare læringstårne kan fås i flere forskellige designs og farver, så der helt sikkert er en variant for jer. Et justerbart læringstårn er stadig sikkert og stabilt. Vi anbefaler et justerbart læringstårn til jer, som søger et flot og funktionelt læringstårn, som kan benyttes i mange år frem.

Læringstårn med plads til to børn

Har I lige fået tvillinger, har børn med et par år i mellem sig eller har jeres barn bare ofte besøg? Så skal I overveje et af vores læringstårne i træ til to børn. Læringstårnet er noget bredere end et traditionelt læringstårn, hvilket giver plads til, at to børn kan stå på det samtidig. Gør det super hyggeligt for børnene, som kan være fælles om at bage kage på køkkenbordet eller male ved spisebordet. Et læringstårn med plads til to børn er stadig sikkert at benytte. Vores læringstårne til to børn kan fås i forskellige farver og designs. Vores læringstårne med plads til to er også foldbare, så de kan forvandles til et bord med en tilhørende lille bænk. Her har to børn også mulighed for at sidde sammen og lege, tegne eller spise. Vores læringstårn til to børn anbefales til jer som har flere børn i huset, og som samtidigt ønsker et flot og praktisk læringstårn.

Eksklusivt og ekstra sikkert læringstårn

Er du en af dem, som kun ønsker det bedste, det flotteste og mest unikke? Så skal du overveje et af vores mere eksklusive læringstårne. De er enten udført i lækker fyrretræ eller flot egetræ. De er derved skabt til det moderne køkken, hvor man ønsker at have et smukt læringstårn stående i høj kvalitet. Vores eksklusive varianter kan fås i flere forskellige farver og med forskellige overfladebehandlinger. Vores eksklusive læringstårne i træ er også ekstra sikre, da der er flere tværpinde på både forside og bagside. På bagsiden er der også en aftagelig tværpind, så barnet selv har mulighed for at kravle op. Når barnet er kravlet op, kan tværpinden nemt sættes i, så det stort set er umuligt for barnet selv at kravle ud. Vores eksklusive læringstårne i træ er også justerbare, så de kan benyttes af børn i flere aldre. Vi anbefaler et af vores eksklusive læringstårne til jer, som er udkig efter et anderledes, smukt og ikke mindst sikkert læringstårn, som er udført i højeste kvalitet.

Vi håber, at I kunne lide denne lille sammenligning af vores forskellige læringstårne i træ, og at den har gjort jer lidt klogere. I har mulighed for at se alle vores læringstårne i træ her. Så er det jeres valg, om i mest er til et foldbart, justerbart eller eksklusivt læringstårn. Husk også at overveje farve og design, hvad vil passe til jeres stil og hjem?

Få inspiration til boligen ved at læse et af vores andre blogindlæg her.

Tilføj en kommentar

* Skal udfyldes

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes, inden de vises