Velkommen hos Wood To You

Vi har et stort udvalg af træprodukter til din boligindretning. Det gælder sofaborde, spiseborde, skriveborde, kontorborde, reoler, hylder, knager, taburetter, bænke, skåle, vaser, skærebrætter, spisebrætter, kontortilbehør og andet boligtilbehør. Vi går op i høj kvalitet, og forhandler kun træmøbler i kvalitetstræ. 

Vi forhandler kun produkter, som vi er selv er vilde med, og udvælger mindre brands som har passion for design. 

Der er mange fordele ved at handle hos Wood To You:

 Kvalitetsvarer til lave priser - Vi forsøger at holde priserne så lave som overhovedet muligt på alle vores varer. Vi har    også træmøbler til ekstra nedsatte priser i vores tilbudskategori.

 Gratis fragt på alle ordrer i Danmark - Vi leverer alle ordrer frit i hele Danmark uanset ordrens størrelse.  

 Godkendt webshop - Vi er Webshop Mærket, så du trygt og sikkert kan handle hos os. Vi overholder alle krav, som  der stilles til en dansk webshop.  

 Vi har åbent 24/7 hele året rundt - Vores webshop har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. 

 Vi har rigtig høj kundeservice og ønsker at hjælpe alle kunder på bedst mulig måde. Vi forsøger at svare på alle    henvendelser indenfor 24 timer, uanset hvornår du kontakter os.
Unikke produkter som du ikke finder andre steder

Vi har et stort udvalg af unikke produkter, som du ikke finder andre steder. Vi går efter at udvælge mindre brands, som går op i høj kvalitet. Vi tager ofte på messer for at opdage nye og spændende leverandører. Vi elsker at følge tidens trends, så du altid kan finde nye unikke og spændende trævarer på wotu.dk

Vi har alt tilbehør til hele boligen

Hos os kan du finde boligtilbehør både til stuen, køkkenet, entréen, soveværelset, kontoret, børneværelset, badeværelset mv. Vi har et bredt udvalg af træprodukter, så der både er til den store familie i huset og til parret i den lille lejlighed. 

Mange af vores træmøbler fremstilles specielt til dig, hvilket giver nogle unikke muligheder. Er der f.eks. et spisebord, som du er faldet for, men som ikke har de ønskede mål, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan ofte få det fremstillet, præcis som du ønsker det, så du bliver glad for dit træmøbel mange år frem. 

Vi forhandler mange forskellige brands

Hos Wood To You finder altid et bredt udvalg af træmøbler og andet boligtilbehør fra mange forskellige brands. 

Vi forhandler blandt andet følgende Brands: Wood Junkie, Roon & Rahn, BENT, By Tika, Denwood, Segment, Hübsch Interiør og WOUD.