Jul

Julen er en hyggelig og skøn tid. Det er en tid hvor mange hjem pyntes med julepynt, og der kommes gaver under juletræet og i julemandssækken. Hos Wood To You har vi et bredt udvalg af flot og dekorativ julepynt. Vi opdaterer også hvert år vores liste med julegaveidéer, så du kan finde inspiration til dette års julegaver. 

Julepynt i træ

Se vores kategori med flot julepynt i træ. Alt vores julepynt er udført i kvalitetstræ, så det kan holde mange år frem og pynte de kommende jul. Vi har blandt andet små juletræer, som kan benyttes som bordpynt eller til julepyntning af vindueskarmen. Se også vores sjove og anderledes julefigurer i træ som spreder en hyggelig julestemning i stuen. Vi har også mere traditionel julepynt til pyntning af det store juletræ. Alt pynten er selvfølgelig udført i træ og kan fås i mange designs og størrelser.

Julegaveidéer til hjemmet

Hvert år opdaterer vi vores liste med julegaveidéer, så du kan få inspiration til dette års julegaver. Det gælder både julegaver til dig selv og dine nærmeste. Vi forsøger at have julegaver i flere forskellige prisklasser, så der både er til den lille og den store gave. Det gælder gaver fra 100 kr. og opefter. Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave, men ved, at gavemodtager vil blive glad for et eller flere af vores mange træprodukter, så har du også mulighed for at give et gavekort. Du kan selv vælge beløb på gavekortet, alt efter hvor stor gaven skal være. 

Fun facts om julen

Det hele skal ikke kun handle om vores julepynt og julegaveidéer, så her får du et par sjove og måske nyttige fun facts om jul.

  • Vi fejrer juleaften den 24. december, da Jesus blev født denne dag, men gjorde han nu også det? En række historikere mener, at han blev født i foråret, formentlig i marts. Andre mener, at han blev født 6 år tidligere, end vi egentlig altid har regnet med.
  • Det er en tradition at komme en stjerne i toppen af juletræet. Det har dog ikke altid været sådan, man har tidligere anvendt både en engel, en stork og en nisse øverst i juletræet.
  • I Danmark har man valgt at juletræet er et grantræ, da det stedsegrønne kan opfattes som et symbol på det evige liv.
  • Coca-Cola står bag den røde dragt, som julemanden bærer den dag i dag. Ifølge Coca-Cola var dragten førhen lidt uhyggelig og udført i en brun kedelig farve, som de ikke kunne anvende i deres reklamer. De ændrede den derfor til deres velkendte røde farve, som vi kender den i dag.