Black Week

Her på siden finder du vores mange gode Black Week tilbud hos Wood To You. Vi har i år samlet en masse gode tilbud og har valgt at inddele dem i flere forskellige kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde, det du søger. Her kan du browse tilbud fra forskellige producenter, varegrupper eller se alle vores Black Week tilbud. Vi har i år produkter, som er nedsat med helt op til 60%. Der vil helt sikkert være et godt tilbud til dig!

Vi tilbyder som altid gratis fragt på alle ordrer, så du har mulighed for at shoppe lige præcis de tilbud, du synes om - uanset ordrestørrelse.

Hvad er Black Week?

Du kender måske Black Friday, som er en dag fyldt med gode tilbud. Da Black Friday er blevet et kæmpe hit og flere og flere begynder at shoppe online, så er mange webshops begyndt at holde Black Week. Det er en hel uge med fantastiske tilbud, som du ikke finder resten af året. Ved at køre det over en hel uge, undgår vi, at alle shopper på den samme dag. Det kan være svært for både hjemmeside og personale at følge med, hvis så mange kunder shopper på den samme dag. Ved at holde Black Week kan vi give en bedre service samtidigt med, at du kan nyde tilbuddene i længere tid.

Herunder kan du læse mere om Black Friday.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er i Danmark kendt som en dag med gode tilbud hos både netbutikker og fysiske butikker. Der vil hele dagen være gode tilbud, hvor vi f.eks. hos os opdaterer vores hjemmeside med nye tilbud i løbet af hele dagen. Black Friday kommer oprindeligt fra USA, hvor det er dagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november.

Historien om Black Friday

Black Friday har eksisteret i mange år, men har primært foregået i USA. Black Friday kom først for alvor til Danmark i 2013 og har hængt fast lige siden. Det er den dag på året, hvor allerflest handler på nettet og i butikker. Mange benytter dagen til at købe julegaver til familie og venner, mens andre forkæler dem selv med et godt tilbud. I 2014 blev der udført over 4,5 millioner dankorttransaktioner på Black Friday, hvilket var rekord for transaktioner på en dag, men vi er sikre på, at der kommer til at blive gennemført endnu flere handler i år.

Hvad er fordelen ved at handle online Black Friday?

Der er mange gode grunde til at vælge at handle online fremfor at gå ned i en fysisk butik.

  • Den klare fordel er selvfølgelig, at du slipper for at stå i en lang kø, som både er stressende og kedeligt. Der er ofte også mere trafik på Black Friday, og det kan være svært at finde en parkeringsplads i nærheden af butikkerne. Online kan du sidde helt afslappet i din egen sofa, uden at skulle bekymre dig om nogen former for kø.
  • Personalet i en butik er også ofte meget stressede på en dag som Black Friday, og du føler ikke, at du får den hjælp, som du burde få. Vi sidder igennem hele dagen klar både på chat, telefon og mail, så vi kan svare på alle dine spørgsmål.
  • Du slipper også for at gå forgæves i en butik, som måske har annonceret et tilbud, som de ikke længere har. På vores side kan du hele tiden se, hvad der er på lager, og hvis du er i tvivl, så kan vi hurtigt tjekke op på det. 
  • Vi har også mulighed for at tilbyde vores varer til endnu bedre priser, da vi ikke sidder i dyre butikslokaler og har brug for en masse butikspersonale. 

Hvornår er det Black Friday næste gang?

Vi har herunder skrevet datoerne for Black Friday de kommende år:

Black Friday 2024: fredag den 29. november

Black Friday 2025: fredag den 28. november

Black Friday 2026: fredag den 27. november

Black Friday 2027: fredag den 26. november

Vi sidder som altid klar til at hjælpe jer, det gælder både med lagerstatus, ordrestatus, tilbud m.m. I kan enten chatte med os nede i højre hjørne, hvis vi er online - ellers er vi tilgængelig på e-mail [email protected] og telefon +45 42 92 92 32.

Rigtig god Black Week og Black Friday!